
-Ibericoham Cebo
de raza
(flinter dun gesneden)
Lekker voor bij de borrel! 7,75 p/100 gram

De iberico-varkens zijn afkomstig uit het zuiden van Spanje.
De varkens hebben een donker bruine kleur en ze eten het liefst knollen en eikels.
Dankzij hun speciale dieet en de enorme vrijheid waarin ze leven,
is het vlees van Iberico -varkens van hoge kwaliteit.
IBERICO
IBERICO
-Iberico fingers (het vlees tussen de spareribs) naturel: 19,95 p/kg
mooi gemarineerde stukjes vlees, gekruid: 20,95 p/kg
heerlijk op de BBQ of in de oven.
Ook lekker bij de borrel of op een broodje.




-Chorizo Iberico Bellota (aan het stuk of flinter dun gesneden) 3,35 p/100gram
De Grand Cru onder de chorizo"s
Deze chorizo is gemaakt van de overheerlijk pata negra vlees
van de zwartpoot, en op smaak gebracht met knoflook en
pimiento choricero,typisch spaanse paprikapoeder. Heerijk bij de borrel
of als snack tussendoor!
-Salchichon Iberico Bellota (aan het stuk of flinter dun gesneden) 3,35 p/100 gram
Deze spaanseworst is gemaakt van de overheerlijke pata negra vlees van de zwartpoot.
Mooi zacht van smaak met een licht pepertje. Heerlijk bij de borrelof als snack tussen door!
- Cecina de Leon (flinter dun gesneden) 3,60 p/100 gram
Deze voortreffelijke Spaanse runderham word gemaakt van minstens 5 jaar oudere runderen
Het vlees word gezouten en licht gerookt boven een smeulend vuurtje van eikenhout.
Inde droge zomers en de heldere vries kou van de provincie Leon in het
noord-westen van Spanje rijpt het vlees dan gedurende 12 maanden.
op die manier ontstaat een unieke aroma.
Tip:
Als voorgerecht in combinatie met olijfolie en versgemalen peper.
-Manchego 2,85 p/100gram
Spaanse schapenkaas
( aan het stuk)
